ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ιστορία των HappyLifeplannes

Είμαι η Κωνσταντίνα η δημιουργός των Happylifeplanners. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου προγραμμάτιζα τις ημέρες και τις εβδομάδες μου. Από το σχολείο ακόμα κρατούσα ημερολόγιο και οργάνωνα τα πάντα… Την χρονιά προετοιμασίας των πανελληνίων η σωστή οργάνωση με βοήθησε να περάσω στους 10 πρώτους στο τμήμα χημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη.

Στα φοιτητικά μου χρόνια συνέχισα να κρατάω ημερολόγιο και να οργανώνω τόσο τα πράγματα που αφορούσαν την σχολή μου αλλά και της δουλειάς καθώς δούλευα παράλληλα με τις σπουδές μου .
Μετά τις σπουδές ήρθε η πλήρη απασχόληση σαν καθηγήτρια χημείας και βιολογίας σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης και λίγο αργότερα γάμος και οικογένεια. Κάπου στα μέσα του 2010 ψάχνοντας να βρω ενα διαφορετικό ημερολόγιο στην αγορά ανακάλυψα τα πλάνερς του εξωτερικού . Εψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα αλλά….
Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσω τα δικά μου ελληνικά πλάννερς . Στην αρχή δημιούργησα τα πρώτα μου ημερολόγια για μένα και μερικούς φίλους και συναδέλφους. Μέσα του 2019 παραιτούμε από το φροντιστήριο που δούλευα προσπαθώντας να αλλάξω τα δεδομένα της ζωής μου και να κυνηγήσω ένα όνειρο που για πολλούς έμοιαζε άπιαστο και ουτοπικό.

Τον Ιούλιο του 2019 δημιούργησα ολομόναχη το πρώτο μου eshop από tutorials που έβλεπα στο διαδίκτυο και έτσι τον Αύγουστο του 2019 ξεκίνησαν και επίσημα τα happylifeplanners. Από εκεί και ύστερα η αγάπη του κόσμου για τα ημερολόγια μεγαλώνει μέρα με την ημερα και νιώθω απόλυτη ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που στηρίζεται μια μικρή επιχείρηση.

Τα ημερολόγια μου φτιάχνονται με πραγματική αγάπη και μεράκι στο μικρό μου εργαστήριο κάτω από το σπίτι μου. Με την δική σας υποστήριξη και αγάπη βλέπω το όνειρο μου να γίνεται πραγματικότητα.

Σας εκτιμώ όλους σας και σας ευχαριστώ για οτι κάνετε για μένα!
Με εκτίμηση Κωνσταντίνα

#Handmade
Our story

If You Can Dream it..
You Can Do it…!!

Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας και είναι μοναδικά – ξεχωριστά για κάθε πελάτη.

Αυθεντικά προϊόντα

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ