ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 6945032500

(Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-12:30)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μίκη Θεοδωράκη 10, Χρυσούπολη,
Καβάλας, 64200 - Ελλάδα

Συχνές Ερωτήσεις

Επιλέξτε από την παρακάτω λίστα συχνών ερωτήσεων και περιηγηθείτε σε αυτές για να βρείτε απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις. Εάν είστε νέος πελάτης μας, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω άρθρα που θα σας βοηθήσουν στις περισσότερες απορίες σας.

Παρακαλούμε μην επικοινωνήσετε με την ιστοσελίδα μας ή το τηλεφωνικό μας κέντρο προτού διαβάσετε τα παρακάτω καθώς το πιο πιθανό είναι να λάβετε τις ίδιες απαντήσεις.

Επειδή όλα περνάνε από τα χέρια μου (Κωνσταντίνα εδώ) πολλές φορές μπορεί να μην με βρίσκεται καθώς είμαι στο εργαστήριο μου και φτιάχνω τα ημερολόγιά σας (ναι εγω τα φτιάχνω όλα με τα χεράκια μου!). Αφήστε μου μήνυμα και εγώ θα σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό.

Παραγγελίες & Αποστολές

Ενδιαφέρομαι για την εξέλιξη της παραγγελίας μου

Υπενθυμίζουμε ότι (όπως αναγράφεται και στην ιστοσελίδα μας), απαιτείται ένας ελάχιστος χρόνος (1-4 ή 2-6 ή 3-6 εργάσιμες ημέρες) για την επεξεργασία όλων των παραγγελιών. Έπομένως αν για παράδειγμα πραγματοποιήσατε παραγγελία Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή, ο απαιτούμενος χρόνος μπορεί να είναι οι 6 εργάσιμες μέρες της επόμενης εβδομάδες, μέχρι και την μεθεπόμενη Δευτέρα (6η εργάσιμη μέρα).

Αν η παραγγελία σας βρίσκεται εντός των χρονικών ορίων παρακαλούμε μην αποστείλετε μήνυμα, καθώς δεν είναι δυνατή η αναζήτηση και ενημέρωση παραγγελιών που βρίσκονται εντός αυτών των χρονικών ορίων.

Έχετε λάβει την παραγγελία μου;

Με την επιτυχή καταχώρηση της παραγγελίας λαμβάνετε σχετικό email στο email του λογαριασμού σας, μαζί με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Αν δεν έχετε λάβει αυτό το email παρακαλούμε ελέγξτε τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam)

Αν ωστόσο υπήρξε κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία σας θα λάβετε επίσης ειδικό μειλ μέσα από το οποίο θα σας ενημερώσουμε.

Με ποια εταιρεία κούριερ συνεργάζεστε; Μπορώ να επιλέξω εγώ την εταιρεία;

Το eshop μας συνεργάζεται με τα ELTA COURIER για αποστολές εντός Ελλάδας .

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της εταιρείας courier για την παραγγελία σας.

Αν οι παραπάνω ερωτήσεις δεν σας κάλυψαν μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε μέσω της παρακάτω φόρμας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν οι παραπάνω ερωτήσεις δεν σας κάλυψαν μπορείτε να ρωτήσετε ότι θέλετε μέσω της παρακάτω φόρμας.